Ruilen

Kan ik ruilen?

Ja, Waist Trainers ruilen is mogelijk bij de items welke vast in het assortiment zitten. Retourneren is niet mogelijk. 

Waist Trainers die we exclusief voor jou inkopen en Final Sale items kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

 

Hoe werkt het ruilproces?

  • Meld je ruiling binnen 3 dagen na ontvangst bestelling. Vermeld welk product retour komt, je ordernummer en naam en welke maat/model je ervoor in de plaats wenst.
  • Na deze melding krijg je binnen 2 werkdagen een e-mail met het juiste adres om je pakket heen te verzenden.

 

Waar moet de ruil zending naar toe?

We werken met meerdere locaties, je ruil zending moet terugkomen op de juiste locatie. Je ontvangt het juiste adres na het melden van je ruiling.

 

Hoe snel krijg ik bericht over mijn ruiling?

De verwerking duurt maximaal 5 werkdagen. Wij nemen direct contact met jou op hierna.

 

Hoe werkt het ruilen?

Wij passen je bestelling handmatig voor je aan.  Vermeld daarom altijd welk item of welke maat je als ruiling wenst te ontvangen. 

 

Terugsturen voor ruiling

Stuur je pakket via pakketpost zoals deze aan je is geleverd. Dit mag met een vervoerder naar keuze. Deze verzend kosten zijn voor eigen rekening.
Altijd kiezen voor laten afleveren; er kunnen geen pakketten van locaties worden afgehaald.

 

Wat kost het ruilen aan verzendkosten?

 

Wanneer je betaald hebt voor het verzenden van je bestelling (binnen NL) is het verzenden van je ruiling gratis! Enige uitzondering hierop zijn afgeprijsde artikelen. Terug sturen is wel voor eigen rekening.

 

 

Zo mag je je Waist Trainer ruilen

Meld binnen 3 dagen na ontvangst van je pakket je ruiling. Stuur een berichtje via het contactformulier en vermeld je naam en ordernummer. 

Waist Trainers dienen binnen 7 werkdagen terug ontvangen te zijn. Deze termijn is bindend en inclusief weekend- en feestdagen. 

Op het artikel mogen géén gebruikerssporen aanwezig/zichtbaar zijn als: rimpels / deuken / plooien / vlekken / (lichaams)geuren / pluisjes / haren. Het product mag niet uitgerekt zijn. Is dit wel het geval dan wordt de ruil zending niet geaccepteerd. Pas een waist trainer niet langer dan 10 minuten en met een schoon hemd eronder.

De labels/kaartjes moeten nog aan de Waist Trainers zijn bevestigd.

Waist Trainers worden alleen geruild. Er wordt geen geld teruggeven. 

Verzend je retour in de complete ORIGINELE VERPAKKING met labels/kaartjes nog aan de Waist Trainers bevestigd, netjes opgevouwen, zonder haren, zonder vlekken en in de verzenddoos met de originele PAKBON.

Bewaar je trackingnummer bij het afleveren van je retour als bewijs van het terug zenden.

 

Belangrijk

Ga zorgvuldig met het product om. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij de ruil zending niet accepteren. Zo garanderen wij iedere klant dat de producten nieuw zijn.

 

Service

Het retourneren van onze producten is niet mogelijk. Onbreekbare verzegeling is niet mogelijk daar een klant wettelijk een kans moet krijgen om het product te beoordelen. Hier is de wet tegenstrijdig want deze verplicht dit aan de ene kant om te doen en aan de andere kant moet een klant het product kunnen beoordelen. Onze wijze van verzenden valt hierbij in het midden van deze wetgeving. Er valt geen recht of uitzondering uit te behalen. Wij leveren wereldwijd leveren en verlenen een service met betrekking tot het eenmalig ruilen van een Waist Trainer. Dit alles mits klant de gestelde hygiene voorwaarden in acht heeft genomen. 

Deze service is niet verplicht, maar omdat wij nu eenmaal onze klanten tevreden willen maken met de beste producten uit Colombia bieden wij deze extra service. Wees er bewust van dat het herroepingsrecht niet van toepassing is. Annuleren en retourneren is niet mogelijk. Een ieders lichaam is anders van vorm. Het gebruik van de maattabellen online en/of onze advisering geeft geen uitsluiting op bovenstaande.

In verband met bovenstaande en het garanderen van een vlekkeloos product voor een nieuwe klant hanteren wij een streng retourbeleid. Een geretourneerde Waist Trainer ondergaat een speciale controle in ons warehouse. Op deze manier garanderen wij dat onze producten nieuw en hygienisch beschikbaar zijn voor een toekomstige nieuwe klant.

X
WhatsApp WhatsApp