de beste waist trainer

Wat is de beste Waist Trainer?

Een Waist Trainer koop je omdat je op zoek naar resultaat bent. Wat voor resultaat zoek jij eigenlijk?

Laten we je uitleggen wat een Originele Waist Trainer is, hoe het werkt en wat je ervan kunt verwachten.

Want er zijn meerdere factoren die bijdragen aan de effectiviteit van een Waist Trainer. Zoals jouw doelen, voorkeuren, inzet en toewijding. Als het gaat om het vormen van je middenlijf, taille en verminderen van buikomvang kies je een waist trainer die resultaat kan geven, dus kies je kwaliteit. 

Niet alle Waist Trainers zijn op dezelfde manier en met dezelfde materialen gemaakt. Maar juist het materiaal en oorsprong van dit materiaal, de ervaring in het productie proces bepalen hoe stevig een product is en welke resultaten je zult bereiken.

Originele Colombiaanse Waist Trainers

Originele Colombiaanse Waist Trainers worden van topkwaliteit natuurlatex gemaakt. Dit is na te gaan door het gewicht van een product. Een echte kwaliteits Shaper zit bijna een halve kilo aan natuurlatex in. En een namaak Shaper zit helemaal geen natuurlatex of slechts een vijfde van dit gewicht.

Maar je kunt je product dus niet wegen voor aanschaf. Waar kun je dan op letten…..

  • Rijtjes met haakjes zitten te dicht op elkaar
  • Haakjes niet in latex maar in stof of satijn vastgemaakt
  • Plastic verpakking zonder merk
  • Opvallend lage prijs
  • Merk staat niet bij het product vermeld
  • Geen info op website over de producten (blogs, guides)

Goedkope Waist Trainers

Goedkope waist trainers zijn of enkel laags en hierdoor gewoon niet stevig genoeg om efficiënt en goed mee te kunnen waist trainen of de lagen zijn van lage kwaliteits materialen gemaakt. Materiaal wat te snel oprekt en te weinig elasticiteit heeft om jou resultaat en ondersteuning te geven.

Hele goedkope waist trainers zijn gemaakt van stof en zullen snel oprekken.  Hierdoor ervaar je niet genoeg compressie om echt resultaat te behalen.

Als er wel latex is gebruikt, is dit vaak een minimaal aan gewicht en eerder rubber dan latex te noemen, het is zelfs mogelijk dat er plastic baleinen in zitten. De Colombiaanse merken op deze site hebben 2 lagen tot 3 lagen aan materialen. Daarbij produceren Ann Michell & Ann Chery met de hoogste kwaliteit “medisch” latex.

Ook heel belangrijk is een gebruiksaanwijzing of uitleg bij je nieuwe Colombiaanse Waist Trainer. Van ons ontvang je direct in je mail na je bestelling een uitgebreidde gebruiksaanwijzing. Met een opbouwschema en was instructies.

Welk model Waist Trainer kiezen?

Een Waist Trainer koop je omdat je een doel hebt en hiervoor moeite wilt doen. Ann Michell & Ann Chery hebben als enige merken meerdere modellen en zelfs modellen met verschillende lengtes. En in alle maten! Dus petit dames en ook de vollere dames kunnen altijd een Waist Trainer vinden in deze online winkel. Resultaat voor iedereen.

Om je snel te helpen naar het juiste model Waist Trainer voor jouw lichaam en doel hoef je alleen maar deze vraag te beantwoorden:

Wanneer/waarom wil jij je Waist Trainer dragen?

X
WhatsApp WhatsApp