Sport of classic Waist Trainer

Grofweg kun je Colombiaanse Waist Trainers verdelen in Sport of Classic Waisttrainers. Deze onderstaande informatie is heel belangrijk om je keuze veel makkelijker en sneller te maken. Houd hierbij ook rekening mee of je een beginner of een gevorderde waist trainer drager bent. Sport en Powernet waist trainers zijn veel stugger en strakker dan een classic model.

Wat is een Classic Waist Trainer ?

Een Classic Waist Trainer is geschikt voor dagelijks dragen. Het best aanbevolen als je een beginner bent of net bevallen bent. Classic Waist Trainers hebben een zeer stevige compressie maar zijn ook comfortabel genoeg om dagelijks lange uren achtereen te dragen. Door over ieder model een kleine uitleg te geven ontdek je het verschil tussen een sport of classic waisttrainer.

  • Latex Classic 3 hooks Waist Trainers zijn de bestsellers onder de Colombiaanse Waist Trainers wereldwijd. Deze modellen zijn met gemiddeld 32 cm de lange waist trainers voor volledige bedekking van je onderbuik. Geschikt voor dagelijks dragen, onder je kleding, ondersteuning na een bevalling, bij rugklachten en verbetering van je lichaamshouding. 
  • Het Full Vest Latex Waist Trainer model van Ann Chery (AC2027) heeft 3 rijen met haakjes. Dit model pakt de achterzijde van je rugvet aan. Het geeft een mooi egaal geheel bijvoorbeeld onder een hooggesloten jurkje. Dit is een lang model Waist Trainer (32 cm) welke je onderbuik goed bedekt, voor dagelijks dragen, onder je kleding, na een bevalling, bij rugklachten en verbetering van je lichaamshouding.
  • Een Semi Vest Waist Trainer heeft verstelbare bandjes en is verkrijgbaar in een model met 3 rijen met haakjes (AC2028). Dit model pakt ook de rand op je onderrug boven je BH bandjes aan en geeft een egaal geheel onder jurkjes, zelfs al zijn deze jurkjes iets minder hoog gesloten. Dit is een lang model Waist Trainer (32 cm) voor volledige bedekking van je onderbuik. Dit model kies je als je vooral je waist trainer dagelijks zult dragen, onder je kleding, na een bevalling, bij rugklachten en verbetering van je lichaamshouding.

Wat is een Sport Waist Trainer?

Een Sport Waist Trainer heeft naast latex nog een extra laagje elastan. De latex laag zit hier in de tussenlaag van het product en de buitenlaag bevat katoen en elastan. Dit zorgt ervoor dat het product steviger is en geschikt is om mee te sporten. Dit zijn de Waist Trainers met maximale compressie. Heb je zware ondersteuning voor je rug nodig in verband met rug pijnen en klachten? Neem een sport model. De meeste Sport Waist Trainers zijn lang van lengte, uitgezonder het metallic model 2038 en de Fitness Belts. Door over ieder model een kleine uitleg te geven ontdek je het verschil tussen een sport of classic waisttrainer. 

  • De Sport Waist Trainers model 2023 hebben 3 rijen met haakjes en zijn ongeveer 32 cm lang. Deze lange Sport modellen bedekken je onderbuik volledig ook als je langer bent en/of een langer bovenlijf hebt. Met dit model kun je naast dagelijks onder kleding dragen ook intensief sporten. Zeer stevige ondersteuning van je rug en na een zwangerschap.
  • Het korte 2 hooks Waist Trainer model 2038 heeft 2 rijen met haakjes. Met een lengte van gemiddeld 29 cm is dit het perfecte model als je korter van lengte bent en een korter middenlijf hebt. Of als je gewoon wat meer flexibiliteit wenst tijdens het waist trainen. Dit model bedekt ook je onderbuik als je een korter bovenlichaam hebt. Voor dagelijks dragen & sporten, onder kleding, na een zwangerschap, verbetering van houding en rugklachten.
  • Het Ann Chery Fitness Belt is het kortste (25 cm) latex Waist Trainer model van Ann Chery (AC2051). Dit model is geschikt voor sporten en ter ondersteuning van de rug en genereert een sauna effect en helpt daarbij ook echt je huid verstevigen. Natuurlijk kun je dit model ook dagelijks dragen maar het zal zichtbaarder onder kleding zijn dan de bovenstaande modellen. Dit model is heel flexibel wat betreft maat. Door de klittenband en elastieken band kun je dit model verder afstellen in maat. Het voordeel hiervan is, vind je het aan het eind van de dag toch te strak aanvoelen kunnen je het makkelijk iets losser dragen.
  • Het Sport Full Vest 2022 heeft geen verstelbare bandjes. Dit vest pakt de achterzijde van je rugvet aan. Het geeft een mooi egaal geheel bijvoorbeeld onder een hooggesloten jurkje. Dit is een lang model Waist Trainer onderbuik bedekkend, voor dagelijks dragen onder je kleding en intensief sporten. Extra stevige ondersteuning na een bevalling, bij rugklachten en verbetering van je lichaamshouding.
  • Waist Trainers met ritsen zijn het meest onzichtbaar onder kleding. Gemiddeld zijn deze 32 cm lang aan de voorzijde voor volledige bedekking van je onderbuik. Geschikt voor dagelijks dragen en sporten maar voor de gevorderde waist trainster. Omdat deze de hoogste compressie hebben!
X
WhatsApp WhatsApp