Voordelen en nadelen Waisttrainen?

Er is nogal wat verwarring, bijvoorbeeld over wat een Waist Trainer nu werkelijk is, wat het doet, welke kwaliteiten er zijn en meer. We zullen voordelen en nadelen waisttrainen met je doorspreken.

De voordelen van Waisttrainen

Er zijn zowel fysieke als mentale voordelen om een Waist Trainer te gaan dragen. We hebben het hier over voordelen van een Originele Colombiaanse Latex Waist Trainer.

Wij zullen nooit schrijven of beweren dat het dragen van een waist trainer voor iedereen geschikt is. Het proces heet Waist “Training” voor een goede reden, wil je er bijvoorbeeld mee afvallen zul je meer moeten doen dan alleen je Waist Trainer om doen. Dit zijn de grootste voordelen en nadelen waisttrainen :

  • Sporten kan je rug belasten, een waisttrainer ondersteund je rug en buikspieren. Er word soms beweerd dat waist trainen je buikspieren slap maakt, maar dit is zeker niet het geval bij een actieve levenstijl. De Latex Sport Waist Trainers helpen om je Fitness doelen als een slankere taille en plattere buik sneller te behalen in de sportschool.

  • Wil je graag wat gewicht verliezen dan is Waist Trainen ook aan te bevelen. Een waist trainer dragen zal ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt. En dit zorgt ervoor dat je makkelijker zult volhouden met je afslank proces. Je ziet met het dragen van een Waist Trainer al direct wat een paar kilootjes minder voor je taille kunnen betekenen.

  • Heb je last van angstgevoelens of paniek aanvallen? Een Waist Trainer werkt rustgevend en kalmerend doordat het strak om je lichaam zit. Dit is bewezen behulpzaam bij angst of stress problemen.

  • Heb je een staand beroep of moet je veel tillen voor je werk? Ben je dagelijks vele uren op de been dan is een Waist Trainers een hele fijne ondersteuning. Ons advies voor de zwaardere ondersteuning van je rug is een Latex Sport Waist Trainer. Sport modellen bevatten naast latex ook elastan waardoor de waisttrainer echt strak in model blijft maar ook flexibel genoeg is voor het bukken en tillen op de werkvloer of thuis!

  • Wil je direct een slankere taille in je outfit? Heb je een feestje waarvoor je echt top voor de dag wil komen? Overweeg dan een Waist Trainer onder je kleding. Een lang model als de Classic Waist Trainer proportioneert je lichaam onder kleding waardoor je je zelfverzekerder voelt en er direct slanker uitziet.

  • Heb je pas een baby gekregen? In veel culturen is het de normaalste zaak van de wereld om je pas bevallen buik te “binden”. Dit kan ook heel goed met een Waist Trainer, en het word zelf enorm veel verkocht voor die specifieke reden. Binden is het normaal strak dragen van een buikband om je buik in haar oude vorm terug te krijgen. Een normale buikband rolt op maar een Waist Trainer van Ann Chery blijft wel goed op zijn plek zitten. 


De nadelen van een Waist Trainer

Zijn er ook nadelen? Dat hangt vooral van je eigen verwachting af.

  • Een te kleine waist trainer zorgt voor ademnood en striemen om je middenlijf! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je heel goed adviseren op basis van jouw persoonlijke doelen.

  • Heb je een slechte kwaliteit of namaak Waist Trainer gekocht? Dan moet je om de paar weken een nieuwe maat. Dit komt omdat de elasticiteit van je Waist Trainer slecht is. Op die manier doet een Waist Trainer dus niks voor je lichaam maar zorgt er wel voor dat je steeds weer geld aan een nieuwe moet uitgeven.

  • Denk je dat je kilo’s verliest door Waist Trainen? Afvallen is een kwestie van voeding en beweging. Wat een Waist Trainer doet is je middenlijf vormgeven, je huid verstevigen door transpiratie, vochtverlies en cel compressie. Hierdoor word je buik platter en krijg je meer vorm in je taille. Het kan dus lijken alsof je ook werkelijk afvalt, maar dit is een combinatie van de compressie van de waist trainer en vochtverlies om je middenlijf door het zweten.

Voor wie is een Colombiaanse Waist Trainer?


Voor iedereen die wil Waist Trainen met kwaliteit. Het gaat wel om je lijf, dan kies je toch kwaliteit? En je portemonnee telt ook! Je wilt niet om de paar weken een nieuwe moeten kopen omdat je waist trainer weer uitgerekt is?

Voor iedereen die voor lange termijnsresultaten gaat. Zij het in combinatie met sporten of door dagelijks te waist trainen.

Voor vrouwen die zijn bevallen en last hebben van een zwakke rug en slappe huid rondom hun middel.

Voor iedereen die een hourglass figuurtje wil in die ene speciale outfit en tijdens die speciale gelegenheid.

X
WhatsApp WhatsApp