waist trainen en afvallen

Helpt Waist Trainer bij afvallen?

Waist Trainer bestellen online

Je wilt graag gewicht verliezen en hebt veel gehoord over Waist Training. Je leest er online van alles over maar op de vraag of een Waist Trainer helpt bij afvallen blijven de antwoorden voor je gevoel een beetje te vaag.

Want je wilt het wel een kans geven, maar je wilt vooral afvallen. Dus de vraag is of het nut heeft om een Waist Trainer aan te schaffen of niet.

Hoe werkt een Waist Trainer?

Door de compressie (compressie betekend letterlijk “druk” ) die een Waist Trainer geeft om je middenlijf en de warmte die dit produceert in samenwerking met de juiste materialen van je Waist Trainer (want koop jij een namaak of Originele Colombiaanse Waist Trainer?) mobiliseer je je vetcellen en helpt het deze vetcellen af te breken.

Deze zelfde “compressie of druk” geeft je middenlijf ook vorm. Wil je dus een meer curvy lichaamsfiguur is Waist Training een perfect hulpmiddel. We weten allemaal dat wanneer je gewicht gaat verliezen dit niet standaard gebeurt op de plekken waar jij die centimeters het liefst weg ziet
gaan. De evolutie heeft nou eenmaal bepaald dat wij als vrouwen die kinderen baren vet moeten opslaan om de kinderen te kunnen voeden.
Een Waist Trainer dragen versneld het proces om die vetcellen en centimeters juist bij je buikomvang aan te pakken.

Ook geven de juiste kwaliteits Shapewear je een betere houding en ondersteuning van je rug.

Een Waist Trainer is geen wondermiddel om af te vallen. Het is een hulpmiddel. Eigenlijk zegt het woord het zelf al: Waist TRAINER. Wil je daadwerkelijk kilo’s afvallen zul je toch echt in de keuken moeten beginnen. Bewezen is hier de 80/20 regel. 80% gebeurt in de keuken en de overige 20% door beweging.

Een kwaliteits Waist Shaper helpt je dus op heel veel manieren, ook op een psychologische manier. Want wanneer je een Waist Trainer aantrekt
en je houding meteen ziet verbeteren, de centimeters om je middenlijf beter in proportie ziet verschijnen dan kijk je in de spiegel en ga je bij jezelf denken: “Ohhh zo zie ik er dus uit met een paar cm minder! Mmmmhh dat bevalt me wel! Ik ga meteen harder werken om te zorgen dat ik die kilo’s ook echt kwijtraak zodat ik er altijd zo uit zal komen te zien.”  Het dragen van je Waist Trainer kan je dus echt die laatste push geven die je nodig had om de verandering in je levenstijl en eetpatroon echt door te zetten. Zo zul je waist trainen en afvallen!

Hoe graag wil jij resultaat?

Alles valt en staat met je eigen consequentie. Maar die consequentie is nou precies waar het om draait bij gewicht willen verliezen: “ga je er vol voor en houd je het ook vol?”

Als klant ontvang je van ons het volgende: 

  • Originele Ann Chery & Ann Michell uit Colombia voor de beste prijs
  • Het grootste assortiment 
  • Een gebruiksaanwijzing met waist training schema
  • Tips over gezonde voeding (schrijf je dus altijd in met een werkend e-mailadres!)
  • Antwoord op al je vragen en begeleiding waar gewenst voor, tijdens en na het bestellen van je Waist Trainer en/of Shapewear
X
WhatsApp WhatsApp