welke waist trainer kiezen

Welke Waist Trainer past bij mij?

Welke Waist Trainer kiezen?


Een Waist Trainer of Bodyshaper koop je omdat je een doel hebt en weet wat je daarvoor wilt inzetten. En op basis van je doel en inzet bepaal je het juiste model. Ann Michell & Ann Chery hebben als enige merken meerdere modellen en zelfs modellen met verschillende lengtes. Zodat er voor iedereen resultaat te behalen is.

Makkelijk kiezen

Wil je je Waist Trainer dagelijks dragen maar er ook mee kunnen sporten? Kies dan voor een Waist Trainer met maximale compressie voor ondersteuning van je lichaam en snelle resultaten.

Is het je eerste keer met een Originele Colombiaanse Waist Trainer en/of draag je deze enkel dagelijks? Onder je kleding en voor langere uren achtereen? Kies dan een Classic Waist Trainer.

Wil je Waist Trainen na een bevalling om je vorm terug te krijgen? Kies dan voor een Waist Trainer met hoge compressie maar voldoende comfort zoals de Classic Waist Trainers.

Wil je je rugvet verminderen en tegelijk je buik- en taille omvang aanpakken? Kies dan voor een Waist Trainer vest.

Wil je extra zweten om je middenlijf en op je rug voor het strakker maken van huid, afvoeren van afvalstoffen en verkleinen van je taille en buikomvang? Kies dan voor een Sport Waist Trainer voor maximale compressie en extra transpiratie.

Wil je dat je Waist Trainer of Shaper zo goed als onzichtbaar is onder je kleding? Kies dan een Waist Trainer of bodyshaper met rits in plaats van haakjes.

Twijfel je ergens over?


Bij elke vorm van twijfel neem je super makkelijk, snel en digitaal even contact met ons team op. We hebben zoveel jaren aan ervaring met Colombiaans Shapewear dat we aan een foto van je lichaamsprofiel meestal al zien welke maat jij precies nodig hebt.

Welke Waist Trainer kiezen? Beantwoord deze vraag:

Wanneer/waarom wil jij je Waist Trainer dragen?

X
WhatsApp WhatsApp